Соновник ЧЕКАН

Во своите потфати употребете повеќе памет

Ако удирате со чекан

ако употребите суровост во своите постапки се ќе се сврти против вас

Ако на сон работите со чекан

на јаве сте во право, но ќе мора да се борите ако сакате да победите

Ако гледате како некој работи со чекан

ќе си ги решите сите тешкотии

Голем чекан

добро ќе ја завршите започнатата работа

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 00:00 - Замисли си желба ќе ти се оствари