Соновник ЧАМЕЦ

Ќе ви се остварат плановите

Ако се возите во чамец

ќе ви се исполни некоја голема желба (ако се работи за патување или преземен ризик се ќе заврши среќно)

Натоварен чамец

немаштија

Чамец во кој влегува вода

болест

Ако паднете од чамец во вода

парична загуба

Чамец во олуја

добар крај

Чамец што тоне

прекин на љубовна врска

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе