Уште од мали, ти секогаш беше тука за мене...

Уште од мали, ти секогаш беше тука за мене. Јас сум многу среќна што сме уште пријатели и се обложувам дека еден ден ќе седиме рамо до рамо во нашите столчиња во домот за стари лица и ќе се смееме на сите наши луди периоди заедно.

Соновник

Најчест сон за вчера беше: КОСА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 11:11 - Се би сторил за тебе