Среќен роденден! Се надевам дека твојот ден е исполнет...

Среќен роденден! Се надевам дека твојот ден е исполнет со многу љубов и смеа! Нека ти се исполнат сите желби за роденденот.

Соновник

Најчест сон за вчера беше: КОСА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 12:12 - Изненадувања