Пријател како тебе е подрагоцен од најубавиот дијамант...

Пријател како тебе е подрагоцен од најубавиот дијамант. Ти не само што си силна и мудра, туку и љубезна и внимателна. Твојот роденден е совршена можност да ти покажам колку многу се грижам и колку сум благодарна што те имам во мојот живот.

Соновник

Најчест сон за вчера беше: КОСА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 11:11 - Се би сторил за тебе