Божиќните празници ме прават...

Божиќните празници ме прават толку благодарна што го споделувам животот со вас. Среќен Божиќ! Ти си најдобриот подарок што можев да го побарам.

Соновник

Најчест сон за вчера беше: КОСА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 12:12 - Изненадувања