Италијански ресторан со поглед на Везув и амбиент на лимонови дрвја

Среда, 17 Јуни 2020 18:55

Познатиот италијански остров Капри долги години привлекува туристи од целиот свет со многубројните природни убавини кои ги нуди. Италијанците се навистина среќен народ што можат да се пофалат со ваков божествено убав, рајски остров. Освен даровите на природата, непогрешливите гастрономски вкусови, вродената италијанска гостопримливост, овој остров има уште што да понуди на своите посетители за да посакаат да му се вратат.

Едно од островските обележја сигурно е ресторанот Da Paolino кој има угостено многу угледни и светски познати личности. Главната занимливост е неговата местоположба и амбиент исполнет со лимонови дрвја кои извираат од секој агол. Низ целиот ресторан се шири свежиот лимонов мирис кој асоцира на постојано весела, летна атмосфера. Кој не би посакал спомени од вакво место... 

Италијански ресторанИталијански ресторанИталијански ресторанИталијански ресторанИталијански ресторанИталијански ресторанИталијански ресторанИталијански ресторанИталијански ресторанИталијански ресторанИталијански ресторан

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 10:10 - Телефонски разговор