Принц се враќа со нова песна и најава за албум

Четврток, 22 Октомври 2020 12:00

По долга пауза, Александар Ристовски или нашиот Принц повторно се враќа на музичката сцена.

Тој објави нова песна насловена „Спремна си ти за Funk“ што ќе се најде на неговиот нов албум "Keep The Funk Alive".

Принц го објави и спотот за песната.

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 11:11 - Наскоро ќе бидете заедно