Музичка честитка за Среќна 2021 од Дац и Александар

Сабота, 26 Декември 2020 10:00

„Среќна Нова 2021! Да ја испратиме старата и никогаш да не се повтори! Ви ја честитаме со кавер верзијата на легендарната "Среќна Нова Година" на Влатко Стефановски и Бодан Арсовски од 1990 година. Благодарност до Влатко и Бодан за оваа прекрасна песна и текст кои звучат актуелно и денес. Со овој кавер одбележуваме 30 години од издавањето на оваа песна“, вака Дац и Александар им ги честитаа празниците на своите следбеници на Facebook.

Дац и Александар

Уживајте во старо-новиот новогодишен хит: