Филмски премиери што со нетрпение ги очекуваме во 2021 година

Вторник, 03 Ноември 2020 21:45

Следната година ветува дека ќе биде богата со премиери. Сите оние долго исчекувани филмови кои не беа објавени оваа година чекаат во 2021 да ги импресионираат гледачите. Добрата вест е дека не само што кинематографијата ќе нé изненади со тотално нови филмови, туку и со продолженија на франшизите во кои веќе сме вљубени.

Со нетрпение ги очекуваме премиерите на новите филмови, па би сакале да ви ги препорачаме најдобрите за кои сите ќе зборуваат во престојната 2021 година.

The King`s Man

Top Gun: Maverick

No Time to Die

The Matrix 4

Sherlock Holmes 3

Killers of the Flower Moon

A Quiet Place Part II

Dune

Mission: Impossible 7

 Fantastic Beasts and Where to Find Them 3