Соновник ЖИТО

Радост и среќа во куќата

Ако сеете жито

богатство

Ако вршите жито

добро ќе ја завршите започнатата работа

Ако жнеете жито

среќа

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 10:10 - Телефонски разговор