Соновник ЖИЦА

Грижи

Ако најдете жица

непријатности

Ако барате жица

финансиска криза

Ако ја влечете по себе

ќе бидете вплеткани во долг судски спор

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 10:10 - Телефонски разговор