Соновник ВРВКА

Сплетки, озборувања

Златна врвка

чувај си го имотот

Врвка околу тело

незадоволство

Зелена

надеж

Црвена

радост

Жолта

бес

Сина

верна љубов

Црна

грижи

Бескрајна врвка

долгови

Соновник