Соновник ВРАТ

Ако го миете вратот

здравје

Отечен врат

успех и добивка

Дебел врат

благосостојба

Долг и слаб

болест

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 22:22 - Стара љубов мисли на тебе