Соновник ВРАПЧЕ

Радост

Ако гледате како летаат

празни ветувања

Ако ловите

неочекувана средба

Големо јато врапци

пазете се од озборувања

Врапци на покрив

ќе ве исмејуваат

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе