Соновник ВОЗЕЊЕ

Ако се возите во кола

внимавајте ве искористуваат

Ако се возите во свечена кола или пајтон

унапредување

Ако се превртите при возење

непријатно доживување

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе