Соновник ВОЛ

Ќе живеете во мир и изобилство

Многу волови

свадба

Ако пасе

радост

Впрегнати волови

среќа во бракот и љубовта

Ако колете вол

несреќа

Ако се тепаат волови

опасност

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе