Соновник ВЕТЕР

Голема кавга

Ако ви дува од грб

добри пријатели

Ако ви дува во лице

несреќен случај

Ако се борите против силен ветер

успех, благодарение на упорноста

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 23:23 - Не може без тебе