Соновник ТУБЕРКУЛОЗА

Ако на сон имате туберкулоза или некој друг има

бидете внимателни, неволји

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ГАВРАН

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 19:19 - Ќе ти каже дека те сака