Соновник ТЕЛО

Ако го сонувате своето тело здебелено

нема да ви недостасува храна

Ако се видите убави и витки

во секое друштво радо ќе ве примат

Ако се разголите

ќе ве посрамат

Ако видите туѓо тело разголено

склони сте кон разврат

Тело обраснато со влакна

среќа и радост

Ако го миете своето тело

смрт на некој познаник

Ако видите израсток на телото

грижи

Ако имате болки во телото

ќе направите некоја глупост

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ГАВРАН

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 18:18 - Ќе те изненади некоја среќа