Соновник ТЕЛЕФОНИРАЊЕ

Ако телефонирате

ве очекуваат итни работи

Ако гледате како телефонираат

ќе добиете важна задача

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 10:10 - Почеток