Соновник ТЕЛЕ

Имате работа со глупи луѓе и внимавајте да не ве исмејат

Ако колете теле или други го колат

добивка

Соновник

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 10:10 - Почеток