Соновник ШТИПЕЊЕ

Ако штипете некого

непријатности

Ако некој вас ве штипе

непријатности и расправии

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе