Соновник ШЕПОТЕЊЕ

Ако шепотите со некого

лошо влијаете врз луѓето

Ако шепотите со саканото лице

разочарување

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 22:22 - Стара љубов мисли на тебе