Соновник ШАМПАЊ

Непостојана среќа

Ако пиете шампањ

трошите повеќе пари отколку што заработувате

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 15:15 - Лудо заљубен во тебе