Соновник РОДИТЕЛИ

Среќа

Ако ги видите мртви

некој ќе ви помогне во неволја

Болни родители

непријатни настани во блиска иднина

Ако сонувате други луѓе како свои родители

некој ќе ве излаже

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 14:14 - Крие дека те сака