Соновник РИБА

Многу риби на површината на водата

среќа и изобилство

Риби на дното

голема опасност

Ако ловите риби

радост

Ако ги ловите со раце

разочарување

Ако гледате како други ловат риби

предавство, загуба

Мали риби

непријатни настани

Големи риби

важен настан

Мртви риби

озборување

Ако голтнете коска од риба

ќе мора да совладате некои препреки

Лов во матно

неуспех и жалост

Ако јадете риби

среќата ци ја ставате на коцка

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 08:08 - Другар му ќе ти се пушта