Соновник РЕШЕТКА

Ако се видите себеси зад решетка

опасно патување

Ако гледате низ прозорец со решетки или ако видите други луѓе затворени зад решетки

бидете добри со луѓето

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 15:15 - Чека да направиш прв чекор