Соновник РАЗГОВОР

Ако на сон разговарате со некого

омилени сте во својата околина

Ако не се сеќавате што сте разговарале

ве чекаат лоши времиња

Ако разговарате со животни

јад и грижи

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 03:03 - Сака да е со тебе