Соновник РАКОПИС

Убав ракопис

напредување во службата

Грд ракопис

неуспех поради споствена невнимателност

Ако читате туѓ ракопис

новости

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Вторник - 03:03 - Сака да е со тебе