Соновник РАКА

Ќе работите некаде бесплатно

Сува рака

немоќ и болест

Исечена рака

непријатности од сите страни

Ако видите рака одвоена од тело

тешка болест

(види

ПАЛЕЦ, ПРСТ)

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Петок - 01:01 - Те сака само тебе