Соновник ПУТЕР

Ако јадете путер

караница со пријателите

Ако правите путер

ве очекува лесен живот

Ако купувате путер

расипништвото ќе ве упропасти

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 14:14 - Крие дека те сака