Соновник ПТИЦА

Ако седи

жалост

Ако лета

вести

Ако ја уловите

добивка

Птица во кафез

ќе ги надмудрите своите противници

Бела птица

радосни вести

Ако ја храните

ќе ги гостувате пријателите

Ако ја убиете

загуба

Ако долетува кон вас

ви носи среќа

Ако одлетува од вас

ви ја однесува среќата

Домашни птици

подобрување на ситуацијата

Ако храните домашни птици

непријатности

Птичји јајца

благосостојба

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 17:17 - Сaкa да сте пак заедно