Соновник ПРОЗОРЕЦ

Затоврен прозорец

сомнителна работа

Ако излегувате низ прозорец

ќе пропуштите некоја работа

Ако паднете од прозорец

ви се заканува опасност

Ако гледате низ прозорец

новости

Ако влегувате дома низ прозорец

бес и кавги

Многу прозорци

среќа

Соновник