Соновник ПРИСТАНИШТЕ

Патување

Ако има многу бродови

добри вести

Ако впловувате со брод во пристаниште

исполнување на желбите, мир и среќа

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 14:14 - Крие дека те сака