Соновник ПРИЈАТЕЛСТВО

Ако на сон склопувате пријателство

пазете се од својата околина

Ако ве изневерат пријателите

ќе се извлечете од некои непријатности

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 15:15 - Чека да направиш прв чекор