Соновник ПРИЈАТЕЛ

Ако на сон сретнете некој свој пријател

неочекуван настан

Ако јадете со него

непријатности

Ако сонувате пријател кој е мртов

ќе чуете важна новост

Ако изгубите пријател

несреќа

Ако го изневерите

ќе се посрамите

Ако го видите болен

се подготвува некое злодело

Ако го испраќате

тага

Ако се расправате со него

тоа е добар знак

Ако се смирувате

лош знак

Ако се тепате со пријател

болест

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 14:14 - Крие дека те сака