Соновник ПРЕГРАТКА

Ако го прегрнете саканото лице

среќа

Ако прегрнете пријател

несреќа

Ако прегрнете лице од спротивниот пол

желбите ќе ви останат неисполнети

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 17:17 - Сaкa да сте пак заедно