Соновник ПРЕДАВСТВО

Ако вие предадете некого

ќе имате големи грижи

Ако некому се предавате

ќе ви се остварат плановите

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: ЗМИЈА

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 17:17 - Сaкa да сте пак заедно