Соновник ПОРАЃАЊЕ

Ако присуствувате на пораѓање

ќе бидете повикани на суд како сведок

Ако помагате при пораѓање

ќе добиеге милостина

Ако сонувате како се пораѓате

семејна цпеќа, за девојки

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 15:15 - Чека да направиш прв чекор