Соновник ПОНОР

Ако паднете во понор

сте избегнале некоја опасност, а не сте ни забележале

Ако гледате понор или стоите на работ од понорот

внимавајте во работата и посветете повеќе внимание на своето здравје

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 14:14 - Крие дека те сака