Соновник ПОНИЖУВАЊЕ

Ако на сон доживеете некое понижување

некој ќе ви подари наклоност и пријателство

Ако вие понижите некого

ќе имате непријатели

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 13:13 - Мисли на тебе плав дечко