Соновник ПОМАДА

Телесен недостаток

Ако мешате помада

болки

Ако се мачкате со помада

ќе бидете излажани

Ако мачкате некого со помада

ќе го излажете вие него

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 22:22 - Стара љубов мисли на тебе