Соновник ПЛОЧА

Испишана плоча

не заборавајте ги своите должности

Празна плоча

поради својата глупост ќе имате неволи

Ако пишувате на плоча

некому ќе се жалите поради своите неволји

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 10:10 - Телефонски разговор