Соновник ПЛАНИНА

Почитување и углед

Ако се качувате на планина

тешкотии на животниот пат

Ако слегувате низ планина

непостојаност и малодушност

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 15:15 - Чека да направиш прв чекор