Соновник ПЛАЧЕЊЕ

Голема среќа

Ако гледате како друг плаче

некое ваше блиско лице ќе биде ожалостено

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Сабота / Недела - 22:22 - Стара љубов мисли на тебе