Соновник ПИВО

Бело пиво

здравје

Заматено пиво

кавги

Темно пиво

добри приходи

Ако истурате пиво

непријатности

Ако точите пиво

ќе бидете поканети на некоја свеченост

Празна чаша од пиво

не бидете премногу доверливи

Ако пиете пиво од мала чаша

не вреди да се борите за идејата

Соновник