Соновник ПИШТОЛ

Ако видите или ако купите пиштол

непријателсгво

Ако пукате од пиштол

внимавајте, некој ви се заканува

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Среда - 15:15 - Чека да направиш прв чекор