Соновник ПИЈАНСТВО

Ако сонувате дека сте пијани

тоа е многу поволен знак

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 10:10 - Телефонски разговор