Соновник ПЕТИЦА

Ќе издадете некоја тајна

Ако на сон почувствувате болка во петицата

ќе бидете оштетени

Соновник

Најчитани

Соновник

Најчест сон за вчера беше: Мртовец

Цагери

Следен цагер

Цагери Четврток - 10:10 - Телефонски разговор